Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: szeptember, 2024

Gamer vagyok #14

Üdv ismét.

Kisebb kihagyás után ismét visszatértem a játékokhoz. Ami azt illeti, szerintem jót is tett a lelkemnek...

Elsőnek előszedtem egy olyan játékot ami már nagyon régóta piszkálta az agyam, ez volt a Dante's Inferno (PSP). Egyszer még nagyon régen elkezdtem, de sosem tudtam végigvinni, mert egy ponton mindig lefagyott és megrekedtem, így most eléggé félve álltam neki ismét. Adtam neki még egy lehetőséget, mert már nagyon kíváncsi voltam és meglepetésemre most problémák nélkül sikerült kivinnem. Ez a játék nagyon hangulatos és érdekes újragondolása Dante Poklának.

Ez után egy már ismert címet vettem elő, ez volt a Castlevania - Order of Ecclesia (NDS). Elég sokszor újrajátszottam már, de most ismét megjött hozzá a kedvem. Nagyon jó a hangulata, imádom Shanoa karakterét, az erejét és a történet sem rossz egy CV játékhoz képest. (*Meg hát Albus fangirl...*)

A következő egy horror visual novel volt, a Divi-Dead (PC). Nem is tudom miért választottam ezt, de egyáltalán nem bántam meg. Egy igazán izgalmas, kissé gore, misztikus horror történetet kapunk hentai jelenetekkel keverve! És igen, ez volt életem első hentai játékta. Ettől eltekintve is nagyon élveztem.