Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2024

Horror maraton #1

Üdv.

Ahogyan egyszer megemlítettem, elhozok egy kis összefoglalót a horror filmes utam eddigi állomásairól. Ezekről a filmekről írtam már pár sort előző blogban, mikor megnéztem őket, de most szerettem volna összegyűjteni az eddigieket és egyben látni az egész listát, hozzátenni egy-két dolgot a régebbi írásaimhoz ami időközben eszembe jutott. Aztán ahogyan végignéztem rajtuk... rájöttem, hogy ez sok lesz egy bejegyzésnek. Így kezdjük szépen az elején, előre vettem a némafilmeket és a fekete-fehér filmeket! A többi majd érkezik és... szerintem megtartom ezt a formát, nem egyesével írok róluk, hanem bevárok párat és többet hozok, nekik szentelve egy egész bejegyzést. Ez eddig miért nem jutott eszembe?

2024.07.25.

 Ezt csak így itt hagyom, ne kérdezzetek semmit. 🎂︎

Ne is figyeljetek rá... xD

Gamer vagyok #13

Üdv.

Nem sok játékot hoztam, ez után a kettő után úgy döntöttem kis szünetre megyek (mármint a játékok terén), hogy összeszedjem magam az élet többi részén is. Néha kell.

Nagyon véletlenszerűen előszedtem egy NES platformert, ez volt a Gargoyle's Quest II - The Demon Darkness. Valami egyszerűbb játékra vágytam a retro korszakból, erre találtam egy remek platformert. Szeretem az ilyen szerencsés felfedezéseket. Több szempontból is érdekes és élvezetes ez a játék.

Ez után élesváltásban jött a Shin Megami Tensei: Persona 3 FES (PS2). Hogy miért pont ez, nem tudnám megmondani. De azt viszont elárulhatom, hogy hivatalosan is imádom most már ezt a sorozatot. Elképesztő játék, sorozat, komolyan mondom. Eddig akárhány Persona / Shin Megami Tensei játékhoz nyúltam hozzá, mindegyik fantasztikus volt. Nem egyszerűen csak játékok, igazi élményt adnak, elgondolkodtatnak.